maandag 13 december 2010

Een kalender-Tip

Een paar jaar geleden werd ik attent gemaakt (via het www natuurlijk) op die prachtige kalenders van" Lang". De keuze is enorm: dieren, quilten, gezelligheid, enz. Het is heel moeilijk om de leukste te kiezen. Deze heb ik vorig jaar besteld:

Zo ziet hij er deze maand uit. Zelf ben ik helemaal weg van haar tekeningen. Het straalt zoveel gezelligheid uit. Daar hou ik van...............
Maar dit jaar wilde ik ook eens verder kijken dan mijn neus lang is en besloot eens te gaan kijken bij "The Bookdepository", daar verkopen ze dan wel boeken, maar misschien ook wel kalenders. En wat schetst mijn verbazing: Ook daar hebbben ze ze. Misschien wel niet alles wat ze in Nederland hebben, maar deze vond ik daar wel:

Dit zijn de maanden voor 2011. Vind je hem ook niet schattig? En dan nog even over het prijsverschil: hier betaalde ik inclusief de verzendkosten zo'n 23 euro en in Engeland nog geen 9 euro !!!!!! Ook inclusief de verzendkosten. Dus dames: Ga als je een kalender nodig hebt even kijken, ze hebben er nog genoeg!!

Ik heb ook wel dringend een kalender nodig: Dit jaar wilde ik eens fotokerstkaarten aan iedereen geven/sturen met een foto van onze 3 boy's. Ik had een prachtige foto, dus hop, naar de HEMA-site. Toevallig waren ze in de aanbieding en ik die kaart in elkaar knutselen. Helemaal blij vertel ik het aan DH: Leuke kaart jôh, ik heb erop gezet: Fijne kerstdagen en een goed 2010.....HûH, zegt DH, weet je het zeker, dat klopt niet hoor !! Helaas, ik had me vergist en nu heeft iedereen een kaart waarop het verkeerd staat. Je kunt het niet meer veranderen als je eenmaal akkoord hebt gegeven. Nou ja, bij iedereen maar even erop gezet dat het natuurlijk 2011 moet zijn. Voortaan kijk ik wel even 10 keer heel goed of het allemaal klopt!!!! Fijne dag iedereen!


14 opmerkingen:

Terray zei

Oeps.....foutje....Nouja maar de wens komt uit een goed hart :-)

Prachtige kalenders hoor!
Groetjes
Tertia

Mascha zei

Zou mij ook zo maar kunnen gebeuren.
Leuke kalenders.
Groetjes Mascha

La Maison en Wonderboom zei

Ik ken de site van de book store, scheelt stukken , de lang kalenders had ik vroeger en blijf ze mooi vinden, maar koop ze niet meer.
Af en toe moet je iets veranderen toch?

groeten
Hermine

Guusje, zei

Dat zijn zeker leuke en mooie kalenders, en de fout met de kerstkaarten ach het heeft ook wel iets.

beyond the invisible zei

hahaha Margreet, wel een grappig verhaal en je zult deze kerst alleen daarom al nooit meer vergeten toch?
Je kalender is prachtig!! Het plaatje van deze maand lijkt toch ook net een quiltje? Je zou het als patroontje kunnen gebruiken en elke maand namaken als klein quiltje om op te hangen.
Bedankt voor de tip!
liefs, jolanda

quilting Jeannet zei

Bedankt voor de kalendertip Margreet! ik heb er meteen één besteld, de schoolhouse kalender, vond ze inderdaad altijd wel erg duur en had ze een paar keer niet, maar dit is een leuk prijsje. Ik ga zo mijn kerskaartfoto,s ophalen bij het kruidvat, benieuwd wat daar op staat.....net iets voor mij...hahahaha

groetjes, Jeannet

yvonne zei

Prachtig verhaal,het zo maar een actie van mij kunnen zijn .
Ik ga ook even kijken naar die kalenders .

fijne dagen Yvonne

AnitaA zei

Oh, chips.....dat zou mij nu ook kunnen gebeuren, de jaren vliegen zo hard voorbij ! Bedankt voor de tip van de kalenders, ik vind ze ook super maar ook altijd erg aan de prijs.
Groetjes Anita.

anneke zei

de LANG kalenders heb ik ook elk jaar, maar er gaat weleens iets mis: vorig jaar kreeg ik van DH een leuke, maar te smalle (voor in de houder) kalender. die hangt nu ergens anders...

t is toch ook bijna niet voor te stellen: 2011??

Lia zei

Hallo Margreet.
Je ziet het wel de tijd gaat zo snel niet bij te houden.En die kalenders wat mooi net kleine quiltjes,bedankt voor de tip.
Groetjes Lia

marijke zei

Wat een leuk verhaal, van de LANG heb ik dit jaar de hanen kalender.
Maar heb voor volgend jaar toch iets anders gekozen eentje met sfeerfoto's van Toscane (een hint voor DH dat ik er ooit nog eens heen wil, hihi).
groetjes Marijke

Cisca zei

Bedankt voor de tip, Margreet! Ik ga ook weer eens bij de Bookdepository kijken, dat scheelt wel heel erg veel. Wat heb je een leuke uitgezocht, zeg. Maar wat een vergissing met dat jaartal. Dat is flink balen, jammer dat je het dan niet meer recht kunt zetten. Maar gelukkig kunnen ze aan de kinderen zien, dat het geen kaarten van vorig jaar zijn...lol
Groetjes, Cisca

Pierelantijntjes zei

haha, dat zou mij ook kunnen overkomen hoor Margreet.
Wat een mooie kalender heb je gevonden. ja die site is echt geweldig. Ook leveren ze snel vind ik.
Ik had een kaartje geschreven voor je verjaardag ook, maar vergeet het telkens mee te nemen. Hopelijk denk ik er morgen aan.
FIjne week groetjes van Ester

Anoniem zei

Wat heerlijk eerlijk dat je het even verteld! Ja... kan gebeuren!
Die kalenders zijn LEUK. Ik heb al een agenda voor 2011, dus misschien voor volgend jaar?
Groeten Jeanet