maandag 8 maart 2010

Beppie's Tas

Het lijkt wel of ik iets heb met de naam"Bep". Al een aantal jaar ben ik fan van Atelier Bep, eigenlijk vind ik alles wat zij maakt mooi. Dat komt natuurlijk ook door de stofjes die ze gebruikt. Het zijn helemaal "mijn" kleuren. Tijdens een workshop in Brielle zag ik een heel mooi tasje staan: Beppie's Tas.

Je kunt er wel niet zo heel veel in meenemen, maar hij is zo schattig! Het patroon komt hier vandaan, misschien hebben ze hem nog. Ik heb hem natuurlijk gemaakt van mijn favoriete stofjes, de donkerblauw/groene ruit is flanel.

Hij is 20x20 cm, aan de zijkanten zit een hartenvak voor je schaar......

....en aan de andere kant een vak voor een lineaaltje, potlood en pen.

Ik moet toegeven dat het een behoorlijke klus was, maar zó leuk om te maken! Nu staat hij te pronken in mijn hobbykamer en als ergens heen ga en ik mijn quiltwerkje meeneem, mag Beppie's Tas natuurlijk mee!! Fijne dag !!

8 opmerkingen:

Nelleke zei

Hallo Margreet superleuke tas heb je gemaakt daar zul je veel plezier en bekijks mee hebben.groetjes Nelleke

ria vogelzang zei

Wat een heel mooi tasje!! Dat is echt super om iets in mee te nemen; echt een blikvanger!!

quilting Jeannet zei

Volgens mij heb ik jou tasje nog ergens op de zijkant van mijn blog staan Margreet, ik vind hem ook zo leuk, heb het patroon in huis, maar het lijkt me best een heel klusje! Hij staat ook in een boek van Els.

groetjes, Jeannet

conny's quilts zei

Wat een snoepje van een tas!!

jacqueline zei

wat een leuke tas!!! super! ik las bij wilma dat je een beschrijving van de hexjes zocht, op mijn blog (neeftje.weblog.nl) vindt je een wordbestand met de uitleg. groetjes jacqueline

Mascha zei

Wat een schat van een tas. Hij is dan wel niet zo groot maar wel erg handig.
Groetjes Mascha

Guusje, zei

Daar mag je ook zeker mee pronken want hij is geweldig geworden en ik ben ook een hele grote fan van Bep en haar stofjes en patronen.

Pierelantijntjes zei

Ja het is echt een plaatje hoor. Misschien als ik de moed kan verzamelen..... Eerst mijn andere dingetjes maar eens afmaken, vind je niet?
Groetjes van Ester