zaterdag 27 maart 2010

Naar Zeeland...

Heerlijk vind ik het altijd weer om naar Zeeland te gaan. Zeker zodra we over de Oosterscheldekering rijden en je ziet overal water en duinen... Het is iedere keer weer genieten. We zijn dus gisteren weer naar de Quilt-bee geweest. We hadden elkaar al 6 weken niet gezien dus er was heel wat om te showen. Els haar Sampler wordt prachtig, met in het midden een groot blok met een ster erin. In de kleuren blauw/ecru/bruin. De Klosjestop van Christa is inmiddels af, zij ging vol goede moed op zoek naar een randstof, maar dat wilde niet erg lukken. Net op het moment dat ze er bijna uit was, kwamen er nog een paar meningen bij... tja dan ga je twijfelen hè. Ze heeft het voorlopig laten rusten.(maar baalde daar zichtbaar van!) De andere Els is begonnen aan de Dear Jane en kan niet meer stoppen. Achter mekaar maakt ze het ene na het andere blokje. Hij wordt prachtig! Ze gebruikt precies de kleuren volgens het boek. Christa en Willy hadden het er ook al lang over dat ze de Dear Jane wilden gaan maken en door de DJ van Els zijn ze helemaal overstag gegaan. Meters ecru stof hebben ze ingeslagen en nu gaat het gebeuren. Ik ben benieuwd ! Marijke is een hele grote Log-Cabin voor de zus van haar vriendin aan het doorpitten in de kleuren ecru/blauw. Heel mooi!

Zelf heb ik een ster in elkaar gezet en nog wat stofjes uitgezocht voor mijn SBS. Ik vind het zo leuk hoe de stofjes zijn verpakt; met heuse wikkels van 't Winkeltje.Mickey voelt zich af en toe een beetje alleen, maar daar heeftie wat op gevonden: de knuffelkat van DS ! Heerlijk knus liggen ze samen op bed. Fijn weekend!

6 opmerkingen:

wilmaKuin zei

wat een mooie lapkes!! Oh ik smelt helemaal van poes met knuffel!!
SO SWEET!!!

Nelleke zei

Hallo Margreet wat zijn je sterren mooi geworden en leuke stofjes heb je gekocht,ook wil ik eens een keer naar het winkeltje van jannetje toe ben er nog nooit geweest.Foto van Mickey met de knuffel is ook erg leuk om te zien.groetjes en een fijn weekend van Nelleke

Pierelantijntjes zei

Wat fijn dat het weer zo leuk was.
Ik denk dat jullie elkaar idd. aansteken met aldie mooie projecten. En de foto van Mickey is schattig!!
Fijn weekend,
groetjes van Ester

Katrien zei

Mooie sterren ,en leuke lapjes.Leuk winkeltje is het hé,ik was er al 2 keer.

PetraM zei

Wat een mooie sterren en lapjes heb je gemaakt en gekocht en de andere mensen op de bee klinkt veelbelovend. Wat een geweldige foto van Mickey, ik moest er gewoon om lachen wat ziet dat er toch lief uit.

ria vogelzang zei

Wat een lieve sterren en schitterende lapjes!!
En je Mickey.....!!! :))))))
Geniet van je maandag!