donderdag 4 maart 2010

Haasje van Bep

Al een tijdje ben ik van plan om weer eens een patroon van Bep uit de kast te halen en lekker te gaan maken. Van de week was het zover: Mijn grote doos maar eens tevoorschijn gehaald om er eentje uit te kiezen.

Ik wilde eigenlijk geen quilt of zo maken, omdat ik al met de sterren bezig ben en de BOM van Guute. Dan wordt het teveel..Ik vond tussen de poppepatronen ook nog een schattig haasje en dat werd 'm. Even het patroon kopieëren en aan de slag maar! Maar soms lijken dingen makkelijker dan ze zijn. De armen en benen waren geen probleem, maar de oren op/tussen de kop zetten was een ander verhaal. Soms is Bep ook erg kort met haar beschrijvingen en ik heb er dan ook een poosje op moeten studeren. Voorlopig is dit het resultaat:

Vanmiddag wil ik hem graag afmaken en een leuke broek aandoen, de stof ligt al gereed. Mmmm... Ik heb er nu al zin in, maar eerst nog een poosje stoffen en het huis opruimen. Wat kunnen die 4 mannen er soms een zootje van maken! ;))
Fijne dag! Groetjes, Margreet

2 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Oh, wat wordt hij leuk!! Ben benieuwd als hij af is. Ik heb ook heerlijk de buitenboel gedaan, en boven alles gestoft enz enz. Heb vandaag eigenlijk voor het eerst sinds weken weer energie om echt wat te doen. Ben een paar weken geleden ziek geweest en dat heeft er toch flink ingehakt.
Fijne dag verder,
Groetjes van Ester

conny's quilts zei

Wat een schatje wordt het haasje! Goed dat het ondanks dat het lastig was zo goed is gelukt!