donderdag 11 maart 2010

Voorjaarsgevoel

Vanmiddag ben ik even lekker gaan fietsen. Het was lekker, maar wel koud. Ik kwam langs het tuincentrum die helemaal in de lentestemming was. Zo leuk om daar even doorheen te lopen en de lente op te snuiven. Allemaal gezellige dingen, in echte voorjaarskleuren; mint, lila en roze. Natuurlijk kon ik het niet laten om iets uit te zoeken. Dit is het geworden:
Een minihortensia...

...in mijn favoriete kleur.

en een schattig vogeltje die je overal aan vast kunt maken. Het staat zo gezellig in de keuken, al is het buiten nog erg koud, binnen is het bij mij al lekker lente!!

Deze week is er niet veel van gekomen om sterren te maken, alleen deze:

een kleintje in oudroze/bruin.
Vanavond tijdens "Lambing Live" er maar weer aan verder. Groetjes, Margreet

7 opmerkingen:

Klaske zei

Lief zijn ze hé die minihortensia's!

Guusje, zei

Mooie plant, lief vogeltje en ja gelukkig begint overal de lente aan te komen. Mooie ster erbij.

Dorry zei

Ben je ook al zo dol op lambing life? Ik hou van de BBC, zulke leuke programma's! Je sterrenblokje is een schatje; met de poppenquiltclub maken we nu ook zoiets.

Dorry

Pierelantijntjes zei

Ik ben vanmiddag wezen wandelen. Het was idd. koud maar vond het toch heerlijk. Wat een mooie hortensia. En dan dat vogeltje, wat een schatje. Ik vind je sterblok prachtig met die kleuren.
Groetjes van Ester

marijke zei

Leuk landelijk sfeerhoekje heb je gemaakt.
groetjes Marijke

pauline zei

Gezellig aankopen heb je gedaan en nu heb je een beetje lente in je huis.
Zelf ben ik ook dol op de BBC, vooral spring- en autumnwatch. Dat ze daar zoveel tijd voor vrijmaken op de zender vind ik geweldig. Trouwens Escape to the country is ook zo'n favoriet van mij, alleen al om de mooie landschappen die ze laten zien. Om jaloers van te worden.
O ja, ik heb ook een kat die uit WC-pot drinkt en omdat ze ook zelf de deur open kan springen, heeft ze ooit een vriend (die bang is voor katten) BIJNA een hartinfarct bezorgd toen die gebruik wilde maken van het toilet. We houden hem er nu nog mee voor de gek.
Leuke blog heb je, ik kom nog vaker terug.

ria vogelzang zei

Heerlijk die witte hortensia!! We krijgen echt voorjaar, hoor! Geweldig!