dinsdag 2 maart 2010

Sterren en Quiltnieuws

Van 't weekend toen het zo hard plensde en waaide, heb ik weer heerlijk een paar sterren erbij kunnen maken. Deze week de onderste 3 links beneden. Drie grote en drie kleine.

Totaal heb ik er nu 13 van beide af. Ik heb me wel afgevraagd of het niet een te groot project is voor me, het schiet namelijk niet heel erg hard op. Kan ik dat geduld wel opbrengen om er 96 van beide te sparen??? Jullie zullen me misschien wel af en toe moeten aansporen om de moed erin te houden, maar hij hoeft van mezelf niet volgend jaar af te zijn, dat scheelt hè!! Gewoon lekker doorgaan en dan kom ik vast een heel eind. Voor mij is dit de eerste keer dat ik zo'n grote quilt ga maken. Ik zie wel hoever ik kom....
Naast dit project doe ik ook nog mee met Guute's BOM (klik). Vanaf gisteren staat het nieuwe blok op haar site en kan ik daar dus weer lekker mee verder. Deze keer gaan we er 2 dezelfde blokken bij maken. Meteen maar even downloaden.

Vanmiddag viel de nieuwste Quiltnieuws op de mat, er staan weer prachtige dingen in. Straks maar eens goed lezen én bekijken tijdens een kopje thee. Groetjes, Margreet

8 opmerkingen:

marijke zei

Je sterren zijn zoooo mooi en dan die kleuren geweldig.
Groetjes Marijke

ria vogelzang zei

Je sterren zijn echt heel mooi!! Gelukkig gaat het ons, quiltsters, er vooral om om plezier te hebben in onze projekten, toch?!
Veel plezier!! En geniet van het Quiltnieuws!

Klaske zei

Lekker hé even genieten van de quiltnieuws en de nieuwe blokken van Guute!!! Je sterren worden mooi, dus lekker doorgaan hoor!

Pierelantijntjes zei

Hoi

Ik vind juist dat je snel gaat met je sterren. Ze worden heel mooi!
Geniet van je nieuwe blad.
Groetjes van Ester

katrien zei

Heel mooi je sterren.
Ook ik doe mee met Guute's Bom.Leuk hé.

conny's quilts zei

Als je het sterrenmaken wat blijft afwisselen met andere projecten blijft het leuk. Je sterren worden prachtig, heel mooi met die warme kleuren, doorzetten dus dan heb je straks een lekkere warme quilt om onder weg te kruipen!

Marion zei

De sterren die je aan 't maken bent, zijn prachtig!! Ik kom vandaag voor het eerst op je blog en moest even doorklikken om te zien wat het zou moeten worden. Ik heb ook zo'n soort sterrenquilt gemaakt in het rood met nog meer verschillende maten. Dat was ook heel leuk om te doen. Succes ermee en ik kom nog 's langs! (het maartquiltje met de vliegers vind ik trouwens ook prachtig)

Guusje, zei

De blokken van Guute heb ik ook weer geprint zodat ik daar ook weer verder mee kan. Je sterren worden mooi en ik weet zeker dat je hem afkrijgt ik zal je helpen eraan te herinneren. De quiltnieuws ook gehad gisteren, morgen maar eens kijken wat er allemaal voor moois weer instaat.