woensdag 10 maart 2010

Civil War Blok 2

Al voor het weekend had ik de blokken geknipt klaar liggen: De 2 nieuwe blokken van de Civil War BOM. Best nog lastig om er de juiste stofjes voor uit te kiezen, maar het is gelukt! Dus kon ik in het weekend en 's avonds lekker de blokken in elkaar zetten.

Heerlijk, zeker nu op de BBC een supermooi programma komt over de lammertijd. Hè, hoor ik jullie zeggen? Wat bedoelt ze??Nou, ik ben behoorlijk fan van de BBC en zeker van al die prachtige programma's die ze maken over de natuur. In het voorjaar kijk ik altijd naar Springwatch en in de herfst naar Autumnwatch. Ook Countryfile is favoriet. Dit jaar hebben ze er een nieuwe bij: Lambing Live, iedere avond om 21.00 uur. En ik zit er klaar voor, met mijn lapjes en een kopje thee. Heerlijk genieten van die Engelse taal en het prachtige landschap. Kate helpt bij het lammeren en vertelt er over. Het is de hele week nog dus ga er maar lekker voor zitten!
Even heel wat anders: Jullie vragen je misschien af hoe het met Mickey gaat: Nou eigenlijk heel goed. Hij slaapt graag met Banjer op de Quilt van DS en gaat sinds kort alleen naar buiten.


Verder zit hij erg graag op schoot en spint dan de hele boel bij elkaar. Ik zag pas bij Wilma dat haar poes wel een heel vreemde gewoonte had: drinken uit het toilet! Ze vroeg zich af of er nog meer van die rare katten rondlopen. Nou, wij hebben er ook één hoor, kijk maar:

We gaan het hem wel afleren, want ik vind het niet erg fris....
Fijne dag!


9 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Wat een schattige katten heb je.....! En die heerlijke streken....!!
Leuke CWD blokken heb je gemaakt!! Dat is ook nog een quilt die ik wil gaan maken.... Heb het boek al; maar er moet toch echt eerst iets af..... :/
Geniet van je dag!

qm zei

Wat een mooie blokjes zijn het geworden.
De kleuren doen het goed samen.
onze katten hebben de zelfde kleuren als die van jullie. grappig.

Klaske zei

Mooie blokken heb je gemaakt voor Guute's bom, vond het inderdaad ook niet makkelijk om er stofjes voor uit te zoeken, maar ik geloof dat het is gelukt. Nu nog in elkaar naaien!
Heerlijk hé die poezebeesten!

Katrien zei

Heel mooi je blokken van Guute's BOM.Mijn eerste is klaar de tweede moet ik nog beginnen.

Pierelantijntjes zei

Ha ha die Mickey, je hebt er je handen vol aan he? 't is wel een liefie hoor.
Je blokken zijn weer mooi geworden hoor.
Groetjes van Ester

Mascha zei

Mooie blokken. De kleuren zijn prachtig.
Groetjes Mascha

PetraM zei

Wat een mooie blokken heb je gemaakt, prachtig zo naast elkaar. Ik heb ze allemaal alleen nog maar geknipt liggen. Wat goed dat het beter gaat met Mickey. Ze zijn beide ook prachtig en wat is dat toch bijzonder drinken uit het toilet. IK zal de BBC ook eens opzoeken want ik ben gek op de natuur.

WilmaKuin zei

Prachtige blokken!!

Wooohoooo.... geweldig dat mijn Minoes niet de enige viespeuk is....
;o)

'n Elzetje zei

Mooi je blokken!
En mooi jullie twee poezen gezellig op één bed; ik heb ze wel anders tegen elkaar zien doen :-).
Lekker voor Mickey; heerlijk naar buiten.
De BBC zal ik zo ook eens aanzetten, bedankt voor de tip.
Groetjes, Idelet