maandag 1 maart 2010

Maart

Ongeloofelijk!! Vandaag is het alweer Maart en dat betekent dat ik mijn maandlapjes aan jullie ga laten zien. Deze heb ik naar aanleiding van een workshop in Brielle gemaakt.


Dat was onder leiding van Dorry (klik) , een ontzettend gezellige meid die hele mooie dingen maakt. Zij houdt ook erg van de oude/antiekerige stofjes. Tegenwoodig heeft ze een eigen winkel in Tilburg, het lijkt me ontzettend leuk om daar eens te gaan kijken. Misschien eens combineren met het Textielmuseum....Zou ik mijn DH zover krijgen (?) of zal ik het maar met mijn moeder een keertje doen; nou ja, op mijn uitgaanslijstje zetten dan maar.

De andere is bij velen van jullie wel bekend: De Country Calendar van Ellen (klik). Ik blijf ze leuk vinden. Het staat zó gezellig in de keuken! Het vrolijkt je dag helemaal op, zeker nu het al een paar dagen zo plenst. Gelukkig zien we de eerste tekenen van de lente al komen: Overal verschijnen de sneeuwklokjes uit de grond en de koolmeesjes hoor je overal bovenuit. Mmmm....Spring is in the air!!
Fijne dag! Groetjes, Margreet

3 opmerkingen:

Granny's Place zei

Bedankt voor je reactie op mijn blog. Je bent genoteerd voor de giveaway.
Fijne dag, groetjes Madelon

Pierelantijntjes zei

Echt heel mooi, je maandlapjes. Ja, inderdaad, de lente komt eraan. Zie overal weer bolletjes uit de grond komen.
Fijne week,
groetjes van Ester

Dorry zei

Wat een mooi kalender blokje! Jeetje dat is lang geleden, ga de patronen weer eens opzoeken. Ik denk dat ze nog steeds leuk zijn om te maken!

Dorry