maandag 15 maart 2010

Legends

Eind vorig jaar was de tentoonstelling van ""t Winkeltje van Jannetje" in Zoutelande. Daar stond ook Ellen met een gezellig kraampje met haar eigen patroontjes. Natuurlijk kon ik het niet laten om er eentje te kopen. Ik viel voor "Legends" een patroon die je kunt maken van een Charmpack. Dat is een bundeltje met 44 lapjes van 5"x5" (inch). De hoeveelheid kan ook per Charmpack wisselen hoor. Zelf heb ik voor de quilt niet zo'n pakketje gebruikt. Ik had namelijk nog een stapeltje stofjes liggen die ik in de USA gekocht had van "Legacy, collection for a cause" van Moda. Daar heb ik allemaal vierkantjes van geknipt. Zo ontstond deze gezellige voorjaarsquilt. Hij lag al een tijdje klaar om te quilten en van 't weekend ben ik er aan begonnen.

Even ter afwisseling. Ik quilt er allemaal vierkantjes in, per 2 driehoekjes. Het is leuk om te doen en intussen zijn er al 10 vierkantjes af. Fijne dag!

6 opmerkingen:

Pierelantijntjes zei

Oh Margreet, wat mooi wordt ie! Ik vind de bloemetjes sto aan de randen ook prachtig. Mooie combi!
Groetjes van ester

sylvia zei

wat schattig!! zulke mooie kleuren, super!!

PetraM zei

Hij wordt erg mooi, mooie stoffen en kleuren.

ria vogelzang zei

Geweldig, wat een mooie stoffen-/kleurencombinatie!!

Ellen zei

Hij wordt PRACHTIG!
Heel leuk om hem eens in totaal andere kleuren te zien. Maar ja, de Legacy is dan ook een schitterende serie.

quilting Jeannet zei

Mooi Margreet, ik loop een beetje achter ivm mijn vakantie....ik heb die serie ook ooit eens besteld in Amerika, maar dit is er een mooi en simpel patroon voor, Wimmetje...nee hoor, ik heb weer zoveel inspiratie opgedaan in de vakantie, Brrr.

groetjes, fijn weekend! Jeannet