vrijdag 5 maart 2010

Haasje is af !!

Vanmiddag heb ik hem afgemaakt : Het haasje van Bep, ik ga hem "Floris" noemen. Dat vind ik goed bij hem passen. Uiteindelijk viel het reuze mee hoor, het in elkaar zetten. Gewoon logisch nadenken. Maar soms zit je van te voren al te bedenken hoe het zal moeten en dan zie je het wel es effe niet. Al doende kom je een heel eind ! Dit istie:


Mijn andere fototoestel deed het niet: accu leeg ! Helaas...dus heb ik de andere camera gepakt, maar die maakt niet zulke geweldige foto's. Sorry, volgende keer beter !

Ook heb ik van de week nog een leuk boek op de kop kunnen tikken: "Patchwork van restjes en beetjes" van Karin Pieterse. Jullie weten inmiddels dat ik fan van haar boeken ben. Als je al een tijdje met patchwork bezig bent hopen de restjes op en ik denk dat ik er best leuke dingen mee kan doen, zo'n boek helpt dan hè ! Bij Eusjewel heb ik ook nog een paar leuke lappies gekocht, ik kan het soms niet laten. Maar ja, ik heb dan ook een goed excuus hè....


Van 't weekend ga ik de blokken van de Civil War BOM in elkaar zetten. Ze liggen al geknipt en wel klaar. Ik ben benieuwd hoe het gaat worden ! Als het in elkaar zit, ziet het er altijd anders uit. Iedereen een heel fijn weekend hoor !

9 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat is Floris leuk geworden wat een gave tuinbroek heeft hij aan. Leuk boek en mooie stoffen. Kan me voorstellen dat je die nog even gekocht hebt somsis het ook erg moeilijk om de verleiding te weerstaan.

Mascha zei

Ik vind Floris echt top. De tuinbroek staat hem geweldig. Dit boek os wel handig want restjes dat hebben we genoeg.
Fijn weekend, Mascha

Pierelantijntjes zei

Oh 't is een echte Floris hoor. Wat een leukerd! Zijn tuinpakje is heel erg stoer. Mooie aanwinst erbij hoor!
Ik heb pas voor het eerst boeken besteld op die site uit Engeland. Binnen anderhalve week waren ze binnen. Echt geweldig. Nog bedankt voor de tip.
Fijn weekend, groetjes van Ester

marijke zei

Wat een bink die floris met zo'n stoere broek.
Fijn weekend, groeten Marijke

ria vogelzang zei

Wat een schattige vent.....! Heel stoer!
En door Karin Pieterse heb ik leren quilten, na een heel ontmoedigende quilt-start.....
Zij wist me zo te inspireren........ gelukkig maar!!

conny's quilts zei

Margreet wat een prachtig haasje is het geworden, super!

quilting Jeannet zei

Hij is leuk geworden Margreet, ik heb nog een hazenpakketje liggen van Eusje, en die is me leuk.......met een ouderwets soort jurkje, en de stof oud gemaakt, ik weet niet of ik er nog aan toe kom, heb al een haas gemaakt natuurlijk, misschien iets voor volgend jaar.

groetjes, fijn weekend! Jeannet

WilmaKuin zei

Wat een schattig haasje!!

Mama Monique zei

Ooohh... Haasje is leuk!