vrijdag 13 augustus 2010

Een begin gemaakt aan......

....aan het eerste patroontje van Cat Quilt. Gisteren waren de jongens alledrie onder de pannen, de oudste ging met Opa en Oma en neefje naar de SS Rotterdam; een hele belevenis. Hij kwam vol verhalen thuis, dat er een heus zwembad in zit, dat de boot maar een heel klein stuurtje heeft (dat viel tegen!) en dat er een prachtige trap in zit en een lift....en nog veel meer. De andere 2 gingen naar een gezellige middag in de bieb. Daar kwam Geronimo Stilton in hoogst eigen persoon langs om met de kinderen op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Je moet natuurlijk wel even weten dat onze kids alledrie grote fan van zijn boeken zijn. Verder gingen ze nog film kijken, picknicken en knutselen.

Dat gaf mij dus een paar uurtjes tijd helemaal voor mezelf. Het patroontje had ik al uitgeprint liggen en riep mij gewoon naar mijn hobbykamertje om aan te beginnen. Ik vind dit heel leuk om te doen en al gauw ontstond er dit:

.....en dit:


Onze Mickey verveelde zich een beetje en nam de afstandsbediening van de TV om dan maar even te zappen. Helaas was er niet zoveel leuks op en dus doezelde hij al gauw in. Zzzzzz........

Maar gelukkig voor Mickey kwam het drietal al snel thuis en dan is er geen tijd meer voor dutjes. Iedereen wil dan even kroelen. En Mickey? Die vindt het heerlijk als iedereen weer thuis is; Lekker geaaid worden, vastgehouden en natuurlijk een vol bakje met eten krijgen. Als dank gaat hij dan héél hard spinnen: Gezellig jongens dat jullie er weer zijn !!!!!

4 opmerkingen:

Hubertine zei

Kinderen......af en toe kan je best wel even zonder ze, maar als ze er weer zijn is het pas weer compleet!! Een mooi mechanisme! En dan zo'n lieve poes....wij zijn ook wel weer toe aan een nieuwe poeze-vriend...jullie mickey niet toevallig...of is het een kater...????

Anoniem zei

heerlijk, even tijd voor jezelf en dan meteen zo goed besteed! 't Ziet er nu al leuk uit. Leuk dat je kinderen ook lekker kunnen genieten met anderen! Fijn weekend. Groeten Jeanet

Guusje, zei

Die Mickey heeft het erg goed bij jullie, geweldig om het te lzen en even tijd voor jezelf om iets leuks te doen is ook niet weg. De kattenbom wordt erg leuk.

Cisca zei

Schattig, die poezen. Die van Ellie ben ik toch maar uit gaan printen, je weet nooit, en ik vind hem toch wel erg leuk. Heerlijk, hè, zo'n momentje voor jezelf, maar ook weer fijn als ze weer thuis zijn!
Fijn weekend, Cisca