zaterdag 28 augustus 2010

Quiltwerk

Pfft... de rust is even weergekeerd in ons huis. De afgelopen dagen heeft er namelijk een vriendje van onze jongste DS gelogeerd omdat zijn moeder geopereerd moest worden. Ik vind het altijd erg gezellig als hij er is, het is een leuk en innemend mannetje. Maar met (totaal) 5 mannen in huis, ben ik blij dat ze even zijn gevlogen; één naar de zaak, één naar de voetbal, twee naar een tante om in de tuin te klussen en de laatste is naar oma. Dus heb ik even tijd voor mezelf, nou ja...tussen de was door zal ik maar zeggen dan.

Van de week heb ik mijn "Legends" weer eens opgezocht, ik houd er namelijk niet van om aan iets nieuws te beginnen als er nog dingen af moeten.
En zo iedere dag een paar blokjes doorquilten, dan op een gegeven moment istie toch af !

Even iets anders: Hebben jullie wel eens zúlke grote bieten gezien?? Ik niet in ieder geval. Ter vergelijking heb ik er een 2 euro munt bijgelegd. Enorm hè !?

Ik ben zo ontzettend nieuwsgierig hoe het met mijn quiltjes in Tilburg gaat. Stiekem zou ik wel om een hoekje willen gluren...om de reacties van iedereen te horen én om te zien hoe ze erbij hangen. Als er iemand foto's van heeft gemaakt hou ik me aanbevolen! Iedereen een heel fijn weekend toegewenst !

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Lovely quilting Margreet, that is exactly how I do mine. Your quilt is also very pretty. Kindest regards, Ann

Anoniem zei

Wat een leuk quiltje Margreet! Super. Ik kan me voorstellen dat je wel een vliegje aan de want zou willen zijn.

Anoniem zei

Wat wordt het een mooie quilt! Lijkt me echt iedere keer weer genieten als je een stukje af hebt. Wanneer komen je werkstukken weer terug? Waarschijnlijk kun je dan wel wat reacties horen! Groeten Jeanet

Cisca zei

Lekker, dat je even wat tijd voor jezelf hebt. Ik kan me de tijd nog herinneren dat ik zelf ook 4 mannen in huis had. Wat een mooie quilt, die "legends". Quilt maar lekker!
Fijn weekend, Cisca

Mascha zei

Lekker genieten van je vrije tijd. De quilt wordt al erg mooi.
Groetjes Mascha

Hubertine zei

Wat een leukerd die "legends"! Heerlijk om zo even te kunnen genieten van het alleen thuis zijn! En dan is het ook weer leuk als iedereen thuis komt en jij bent ook opgeladen! Groetjes Hubertine

Guusje, zei

Je legends worden prachtig kan me voorstellen dat je onrustig wordt van teveel omhanden daar heb ik ook last van dus ben ik druk bezig met afmaken. En de bieten, die zijn wel erg groot ja ik heb ze ook wel eens gezien bij mijn ouders en grootouders in de tuin maar dan ook alleen maar daar.

La Maison en Wonderboom zei

Heb je niet de neiging om toch naar Tilburg te gaan??
En nee, zulke grote bieten heb ik nooit eerder gezien, maar trek krijg ik er wel van;).
Quilt maar lekker verder of zijn de druktemakers alweer thuis?

groetjes
Hermine

Marjan zei

Hij wordt geweldig mooi, je Legends! Geniet van het quilten!

Pierelantijntjes zei

Hey, margreet. Ik zie dat het gelukt is met de collage. Hij is heel mooi geworden.
Ben ook erg benieuwd naar de reacties van iedereen. Ik weet zeker dat het storm loopt bij jouw quiltjes want ze zijn stuk voor stuk prachtig, en ook heel netjes gemaakt.
Ja, dan kan het druk zijn he, zoveel mannen over de vloer.
Mijn verjaardag zit er op. Vrijdag en vanmiddag visite gehad, en nu nog snel even wat blogs bekijken en dan zo naar mijn bedje toe. Nog bedankt voor je kaart hoor.
Fijne week,
Groetjes van Ester