zaterdag 13 februari 2010

Gezelligheid

Het was gisteren heel erg gezellig op de Bee. Hele mooie dingen ook gezien: Christa is een klosjesquilt aan het maken met blokken ertussen met een naaimachine, knopenpot en een schaar, Marijke en Willie doen mee met de Mysterie-quilt van Annet. Hij wordt heel mooi, ik wist nooit zo goed wat dat dus inhield, maar nu weet ik het! Je krijgt de eerste keer een blok en daar moet je er dan 96 van maken. De tweede keer moet je 48 blokjes en 112 blokjes maken. En de derde keer krijg je een overzicht van hoe het wordt. Het ziet er heel leuk uit en het patroon heb ik dan ook gekregen. Maar weer in mijn map erbij doen, voor later......Els doet voor de tweede keer mee met de Samplercursus. Ze vond het zó leuk om te doen.De andere dames waren hun quilt die ze op de Samplercursus hebben gemaakt aan het doorquilten.Mijn moeder heeft bijna de hele middag aan een paperpiecing-kruiwagentje gewerkt. Ze vind het best moeilijk.Maar gelukkig helpt Annet haar. Zelf heb ik het blok van de Civil War BOM afgemaakt:

Je kunt hem hier vinden als hem ook wilt maken. Het is geen moeilijk blok en erg mooi. Ik ben benieuwd naar het volgende blok.


Fijne dag! Groetjes, Margreet

6 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Het is echt een heel mooi blok! En goed gelukt!
Fijn weekend.

Pierelantijntjes zei

Prachtig blok Margreet. En bedankt nog voor de tip hoor. Je bent nu oranje.
groetjes van Ester

Guusje, zei

Zo te lezen was het inderdaad erg gezellig en wat leuk de mysterie. Je blok van Guute ziet er ook erg mooi uit.

Christa zei

Hoi Margreet, Ik heb ontdekt dat je een weblog bijhoud, leuk! Ik was verrast dat ik mijn naam zag staan. Ik wil je nog bedanken voor je tip van gisteren.Het weglaten van de donkere blokjes. Inplaats daarvan heb ik lichte genomen en het is veel meer naar mijn zin. Zo zie je maar, samen staan we sterk! Goed weekend. Groetjes van Christa.

Anja.M zei

Erg mooi blok heb je gemaakt, en de quilt van de kop foto vind ik ook erg mooi.

Klaske zei

Via via kwam ik hier bij jou blog terecht, wat heb jij een leuke blog en jij maakt ook Guute's bom.Zal je in mijn rijtje zetten want ik kom hier vast vaker langs! Fijne zondag!