donderdag 4 februari 2010

Nieuwe aanwinsten

Gisteren kwam de post me 2 hele mooie boeken brengen: "Sterpatronen" van Karin Pieterse en "At home with Thimbleberries Quilts" van Lynette Jensen. Vooral het boek "Sterpatronen" spreekt me erg aan.
Ik ben gek op sterren, voor mijn jongste DS heb ik een grote quilt gemaakt waarin heel veel verschillende sterblokken zitten. Veel komen er trouwens uit de andere boeken van Karin Pieterse. Ik vind het heerlijk om in de boeken weg te zwijmelen om te bedenken welke quilts ik "ooit" nog eens zou willen maken. Mijn lijst is dan ook al behoorlijk lang...Dat noemen de in de quilterswereld volgens mij WIM-metjes(Wil Ik Maken).Mijn kast is inmiddels aardig gevuld met allerlei soorten quiltboeken. Heerlijk! Altijd iets te kijken.

Ik heb mijn oog al laten vallen op een paar mooie quilts uit het boek met de sterren, zal dat mijn nieuwe project worden? Toch nog maar eens even in mijn kast kijken....
Groetjes, Margreet
PS: Het lukt me met geen mogelijkheid de foto's in de goede stand te krijgen: Sorry! Alle begin is moeilijk hè!

2 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Tjonge, waar heb je het boel Sterpatronen van Karin Pieterse kunen vinden. Wat ik heb gehoord is dat het was uitverkocht en niet in herdruk kwam.
Nu ben ik door de boeken van Karin aan het quilten begonnen: ze vertelde er zo duidelijk en inspirerend over......
Ik heb het boek ooit helemaal gekopieerd.......
Leuk dat je het nog kon vinden!!

Ester zei

Hoi Margreet
De foto's zien er in ieder geval prachtig uit.
Lijkt me best leuk om weer een nieuw project uit te zoeken.Lekker mijmeren welke kleuren, welk patroon enz.
Nou we horen het wel.
groetjes van Ester